Jobba hos oss

Vi söker florist

Vi behöver förstärka vårt team med en positiv, kreativ och säljglad florist. Vi söker dig som har floristutbildning och arbetat inom yrket några år. Som älskar blommor och att möta kunder.

Om Blomsterborden

Blomsterboden är en väl inarbetad interflorabutik i centrala Eksjö som funnits sedan 1956. Vi är ett sammansvetsat team som tillsammans jobbar för att göra kunderna nöjda. Vi utför alla typer av binderier och har en hög servicenivå. Vi älskar vårt yrke våra kunder och givetvis blommor!

Vem vi söker

Vi söker dig som har en utbildning som florist och arbetat inom yrket några år (eller motsvarande erfarenhet genom arbetslivserfarenhet). Du är kreativ och duktig på allt från binderier till buketter och har en vilja utvecklas i yrkesrollen.

Du är engagerad och tar personligt ansvar för att driva försäljningen i butiken och att serva våra kunder på ett professionellt sätt. Självklart är du en lagspelare som motiveras av att ha ett nära samarbete med dina kollegor.

Mer om tjänsten

Tjänsten är på 75% med tillträde den 15 april (eller enligt överenskommelse). Vi tar löpande emot ansökningar till och med den 31 mars.

Så här söker du

Låter detta som något för dig? Skicka då ett personligt brev och meritförteckning till interflora@blomsterbodeneksjo.se

 

Ansök